• PUSAT HUBUNGAN ALUMNI
  • alumni@um.edu.my
  • 03-7967 7803
logo
logo

RIVER CARE 3.0 X RIVER CLEANUP

Jun 16, 2023
08.00 AM - 11.30 PM
Rimba Ilmu, Universiti Malaya

Kami mengalu-alukan kesudian semua alumni Universiti Malaya (UM) untuk menyertai program "River Care 3.0 X River Cleanup" yang akan diadakan pada 16 Jun 2023, jam 8.15 pagi hari Jumaat. Program ini akan berlangsung di Rimba Ilmu, Universiti Malaya.

Program "River Care 3.0 X River Cleanup" merupakan satu inisiatif yang bertujuan untuk menjaga kebersihan dan kelestarian sungai di sekitar kampus UM. Kami ingin menjemput 15 orang alumni sahaja untuk turut serta dalam program ini. Ini adalah peluang yang baik untuk bergabung dengan komuniti UM dalam usaha pemuliharaan alam sekitar dan memberi sumbangan kepada universiti yang telah membekali kita dengan ilmu pengetahuan dan pengalaman berharga.

Jangan lepaskan peluang ini untuk berinteraksi dengan rakan-rakan alumni UM yang lain sambil melakukan aktiviti yang bermakna dan memberi impak kepada persekitaran. Anda akan diberikan alat pembersihan dan bimbingan untuk menjalankan kerja-kerja kemasan sungai dengan selamat dan berkesan. Sertailah kami pada 16 Jun 2023 di Rimba Ilmu, Universiti Malaya, dan bersama-sama kita menjadikan program "River Care 3.0 X River Cleanup" ini berjaya. Daftar sekarang kerana tempat adalah terhad!